Over Velsercon

Velsercon is dé plek waar je alles kunt vinden over Transformers: de films, collectibles, noem het maar op! Tevens kun je hier ook terecht voor al het overige in de toylijn uit de jaren ’80.

In november 2014 hebben wij voor het eerst een transformers meeting georganiseerd in Velsen-Noord: de VelserVintageMeeting. Door de vele positieve geluiden ontstond het idee om een onofficiële conventie te organiseren: Velsercon. De eerste editie (nov. 2015) was een succes! Alle foto’s van het event kun je terugvinden op onze Facebookpagina!

DSC_0494 copy
De Locatie
Velsercon word net als vorig jaar georganiseerd in ‘De Stek’. Het gebouw is makkelijk bereikbaar en door de opvallende kleuren is het niet te missen. Van het speuren tussen al die collectors items krijg je nou eenmaal trek! Daarom kun je bij de bar tegen een kleine vergoeding genieten van een hapje en een drankje.

Alle info op een rij:

Datum: 2 november 2019
Locatie: De Stek (Heirweg 2, 1951 CD Velsen-Noord)
Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Entree: € 7,00 (Tickets worden alleen aan de deur verkocht op 2 november)

Parkeren

Er is parkeergelegenheid bij het gebouw zelf en in de omliggende straten.

Openbaar Vervoer

Velsen-Noord is goed te bereiken met het OV. Het gebouw bevind zich op 10 – 15 minuten lopen van Station Beverwijk. Plan je route via 9292ov.nl of ns.nl!

Pinnen

Op de locatie van het evenement kun je niet pinnen! In Velsen-Noord is een pinautomaat gevestigd in de Dekamarkt (supermarkt). Tevens zijn er rondom station Beverwijk diverse pin mogelijkheden.

Roken

In het gebouw mag niet gerookt worden, buiten wel.